Lotto-Magic Blogi

Ajatuksia lottoamiseen ja rahan ansaitsemiseen

Oletko koskaan testannut ennustajan lahjojasi?

Jotkut henkilöt voivat tuntea erittäin hyvin erilaisia asioita, kuten entisaikaan Suomessakin oli tuttuja asioita etiäiset yms. Talon isäntä tai emäntä saattoi tuntea tai aistia, että joku olisi tulossa tänään kylään. Saatettiin saada tuntemuksia kylään tulevista vieraista, yms. Seuraavassa hetkessä vieraat saattoivat ollakin jo näkyvillä ja näin saatiin etiäiselle uskottavuutta.

Muutama vuosi sitten televisiosta tuli sarja nimeltä Heros - Sankarit, jossa hyvin tavalliset ihmiset huomaavat yhtäkkiä omaavansa hyvin erikoisia ja epätavallisia kykyjä.

Tuollaiset sarjat avaavat ihmisten henkisiä aarrearkkuja ja antavat näin mahdollisuuden omien kykyjen etsintään. Ainakaan omat yllättäen koetut erikoiset kyvyt eivät yllätä, jos niistä on saanut jo etukäteen jonkun sarjan välityksellä jotain kokemusta ja tuntumaa itselleen.

Kirjoitin lottokirjani yhdeksänkymmentäluvun alussa ja silloin aika ei ehkä vielä ollut kypsä ihmisten henkisten voimavarojen avautumista ajatellen.

Kerron kuitenkin kirjassani ihmisen omista mahdollisuuksista vaikuttaa kohtaloonsa ja tämä voi ilmetä myös lotossa. Voidaan yrittää ennustaa seuraavia lottonumeroita ja näin vakuuttua omista vaikuttamisen mahdollisuuksista lottoarvonnassa.

Vaikkei täysosumaa lotossa tulisikaan ponnisteluista huolimatta, niin jo voittojen selvä lisääntyminen, tuo potkua omien taitojen ja voimien mahdollistamiseen sekä kasvamiseen.

Nimittäin useilla henkilöillä ja ryhmillä voitot lisääntyivät selvästi heidän luettuaan kirjani ja lotottuaan ohjeiden mukaisesti kirjan mukana tulleilla lottonumerokorteilla.

Uskokoot ken tahtoo... mediasta voit lukea lisää korttien saamasta julkisuudesta ja Lotto-Magic -tuotteita voit tilata verkkokaupasta.

Kykyjen etsintäterveisin ja onnea Lotto-Magic tuotteiden kanssa,
Asko Nummela
28.10.2007

”Luota itseesi ja mahdollisuuksiisi.
Luot elämääsi sitä mitä ajattelet."

Asko Nummela

Uusien ajatusten aika

Maailma elää jatkuvassa murroksessa ja ympärillämme tapahtuu asioita, joita emme toivoisi näkevämme ja kuulevamme. Maailma muuttuu ja me ihmiset sen myötä. Kaikki muutokset eivät välttämättä ole negatiivisia, vaan niillä voi olla hyvinkin positiivinen päämäärä.

Kaikkihan toki tiedämme, ettei maailma ole valmis ja oikeudenmukaisuus näyttäisi puuttuvan. Maailmaa voi parantaa eikö niin? Aloittakaamme maailman parantaminen itsestämme ja omasta elämästä. Uskon ihmisen omiin vaikutusmahdollisuuksiin edelleen, vaikka kirjan kirjoittamisesta on melkein 15 vuotta aikaa.

Mielestäni nyt on aika aloittaa asioiden parantaminen, vaatimattomalla sijoituksella voit ehkä parantaa elämääsi. En kehota menettämään rahoja lotossa, vaan kokeilemaan pienellä panoksella, mutta ensin luethan kirjani, varsinkin ellet usko omiin vaikutusmahdollisuuksiin ennestään.

Ystävällisin terveisin,

Asko Nummela
Kirjan kirjoittaja
15.6.2007

osta verkkokaupasta

Lotto-Magic -tuotteet kätevästi verkkokaupasta


LottoMagic -tuoteperhe 1992-2024. Kaikki oikeudet pidätetään!